PlasmaMade hoofdsponsor Paard Balkbrug 2022!!

geplaatst in: Nieuws | 0

We zijn blij te vermelden dat PlasmaMade de hoofdsponsor is tijdens Paard Balkbrug 2022!!  De beste ruiters en amazones in het 1.35m en 1.40m plaatsen zich voor de PlasmaMade grote prijs van Balkbrug, die op zaterdagavond wordt verreden. 

 

PlasmaMade

Na jaren van ontwikkeling is PlasmaMade in 2013 op de markt gekomen met een revolutionair filter systeem, speciaal gemaakt voor de afzuigkappen in de keukenbranche. De PlasmaMade Air filter (Air Cleaner voor bedrijven) is direct op iedere afzuigkap te plaatsen waarbij een afvoer buis naar buiten niet meer nodig is. De voordelen hiervan zijn een directe besparing van de stook of airco kosten doordat de lucht niet naar buiten wordt afgevoerd maar in de woning blijft; dit noemen we recirculatie. Een bijkomend voordeel is dat de afzuigkap kan worden meegenomen in de EPC berekening van uw woning waardoor uw energie label eindelijk klopt.

PlasaMade

Laat een reactie achter