Paard Balkbrug 2022 gaat door!!

geplaatst in: Nieuws | 0

Naar aanleiding van de persconferentie op 25 januari heeft de organisatie van Paard Balkbrug besloten om het evenement doorgang te geven. Paard Balkbrug vindt plaats van 1 tot en met 6 maart 2022 in de Diamanthal te Balkbrug.

De organisatie heeft een aangepast programma ontwikkeld. Dit jaar draait het echt om de paarden en pony springsport, met als hoogtepunt de grote prijs die zaterdagavond 5 maart wordt verreden. Op de woensdagavond vindt de finale van de Morrenhof Jansen jonge dressuurpaarden plaats en zondag staat in teken van de pony’s.

De organisatie dient zich strikt aan de geldende Covid-19 regels te houden. Dit resulteert zich in vaste zitplaatsen, het tonen van een Corona toegangsbewijs en een beperkt aantal toeschouwers. Om deze reden is er besloten geen feestavond te organiseren.

De inschrijving voor Paard Balkbrug start op 5 februari 2022 om 20:00u

Paard Balkbrug

Laat een reactie achter