Extra prijs aangeboden door Anemone Horse Trucks!!

geplaatst in: Nieuws | 0

Anemone horsetrucks is voor het derde jaar de sponsor van de grote prijs!!  De beste ruiters en amazones in het 1.35m en 1.40m plaatsen zich voor de Anemone Horse Trucks grote prijs van Balkbrug, die op zaterdagavond wordt verreden. Naast een goed gevulde envelop is er ook een mooie extra prijs te verdienen, namelijk een concourskast

 

Anemone Horse Trucks

Anemone Horse Trucks heeft met al haar klanten iets gemeen, dat is de passie voor paarden. Vanuit die passie levert Anemone al sinds 1996 paardenauto’s aan kwaliteitsbewuste klanten in binnen- en buitenland. Van amateursporters tot internationale topsporters. De naam Anemone Horse Trucks is synoniem geworden voor hoogwaardige transportoplossingen en uitstekende service.

Laat een reactie achter