Extra prijs Plospan tijdens 1.35m finale

geplaatst in: Nieuws | 0

Zaterdagavond tijdens de finale van het 1.35m springen stelt Plospan een extra prijs beschikbaar.
En wel een pallet houtkrullen!!!

Geef je dus nog snel op om een kans te maken op deze super prijs!!

 

Plospan

Plomp en Zonen B.V. is één van de meest toonaangevende houtverwerkingsbedrijven in Europa. Het bedrijf staat in Waardenburg, centraal gelegen in Nederland aan de A2. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn de kernwaarden van het familiebedrijf. Het productengamma richt zich specifiek op kwalitatief hoogwaardige bodembedekking voor paarden, veehouderij en kleine huisdieren. Daarnaast hebben ze zich toegelegd op het produceren van milieuvriendelijke brandstof in de vorm van kwalitatief hoogwaardige houtpellets.

De strooiselproducten zijn allemaal gebaseerd op houtmateriaal. Ze brengen hun producten op de markt onder de naam Plospan®. Naast de strooiselproducten verkregen uit hout, leveren ze ook een aantal ‘serviceproducten’ zoals hooi, stro en vlas. Voor meer informatie: www.plospan.nl