Paard Hardenberg verhuist naar Balkbrug

geplaatst in: Nieuws | 0

Het hippische evenement Paard Hardenberg stopt en gaat in een andere vorm door in de Diamanthal Balkbrug. De Evenementenhal Hardenberg heeft het organisatorische stokje overgedragen aan de Stichting Paard.
De eerste keer Paard en Buitenleven, zoals het populaire hippische evenement is omgedoopt, wordt volgend jaar van 7 tot en met 11 februari gehouden in Balkbrug.
Al enkele jaren was het evenement voor de Evenementenhal, als eindverantwoordelijke en exploitant van Paard en Buitenleven, niet rendabel. De kosten voor het realiseren van een compleet concours met onder meer tribunes, paardenbakken en showprogramma wegen niet op tegen de inkomsten.

Locatie

Evenementenhal is samen met de Stichting Paard in Balkbrug gaan kijken naar een mogelijkheid om het evenement rendabel in stand te houden in de Diamanthal in Balkbrug. De locatie is volgens de organisatie zeer geschikt voor een concours en beschikt als manege over de benodigde faciliteiten.
Naast het concours blijft er ruimte voor bedrijven om zich te presenteren als standhouder. De beurs zoals die altijd in de Evenementenhal gehouden werd, gaat vervallen. Maar Stichting Paard wil in samenwerking met belangstellenden een zogenaamd ‘strodorp’ vormen waar deelnemers hun producten/diensten aan het publiek kunnen tonen.
https://www.destentor.nl/hardenberg/paard-hardenberg-verhuist-naar-balkbrug~ae3045b3/